سورتینگ

12 نکته در خرید ماشین آلات

12 نکته در چک  لیست خرید ماشینهای بسته بندی

ماشین های بسته بندی تاثیر به سزایی در کارایی و سودمندی کامل خطوط تولید دارند. در واقع یک خط تولید مناسب  با انتخاب ماشین بسته بندی ناسازگار، قسمت زیادی از کارایی خود را از دست می دهد بنابراین دقت و موشکافی فراوان در انتخاب این ماشین ها و سازنده آن بسیار مهم است .بعنوان یک فروشنده ماشین های کوچک بسته بندی که برای مشتریان خود احترام فراوان قائل است، 12 نکته ساده اما اساسی ذیل را  فراهم آورده ایم تا مشتریان بالقوه  بتوانند دقتی موثر و برنامه ریزی شده در خرید این کالاهای سرمایه ای اعمال کنند.

  1. همیشه از شرکت هایی با سوابق روشن خرید کنید. با مشتریان قبلی آنها تماس بگیرید و موارد مورد نظر خود را چک کنید. در صورت امکان وضعیت کاری (سفارشات) و مالی فروشنده را بررسی کنید. توانایی مالی و کاری یک شرکت نقش اساسی در ساخت با کیفیت و تحویل به موقع سفارش دارد. شرکت هایی که دائما در وضعیت بد مالی و کاری قراردارند اغلب توان ساخت مناسب و تحویل به موقع سفارش را از دست داده اند. افزایش امکان فروپاشی این قبیل شرکت ها در آینده شما را از قطعات یدکی و خدمات پس از فروش محروم خواهد کرد.

  2. سوابق خدمات پس از فروش شرکت فروشنده را بررسی کنید. آیا پرسنل آموزش دیده کارگاهی دارند؟ آیا پیشنهادی (کتبی) برای سرویس های دوره ای دستگاه دارند؟ سیاست عملی آنها در تامین قطعات یدکی و قیمت گذاری آن چیست ؟ آیا می توانند پرسنل شما را جهت کار با دستگاه، تنظیمات و تعمیرات ابتدایی آموزش دهند؟ آیا کتابچه راهنمای نصب، راه اندازی و نگهداری برای هر دستگاه ارایه می کنند؟

  3. آیا مشخصات فنی دستگاه ارایه شده توسط فروشنده با درخواست شما مطابقت دارد؟ توجه کنید که افزایش سرعت و کارایی دستگاه (بیش از آنچه شما درخواست کرده اید ) موجب تحمیل هزینه های بیشتر برای امکاناتی است که شما نمی خواهید! و در آینده نیز برای شما کارایی ندارد.

  4. آیا شرکت فروشنده می تواند نمونه های شما را بسته بندی کند؟ ارزیابی دقیق پرسنل فنی، تولید و فروش شما از این نمونه ها چیست؟ گزارش کتبی آنها را بررسی و در سوابق ماشین نگه دارید.

  5. کارخانه شما چند شیفت کاری دارد؟ آیا امکانات و توانایی های عملی دستگاه با شیفت های کاری شما مطابقت دارد؟ سابقه کار دستگاه در کارخانه های شبیه شما چیست؟

  6. محلی را که برای نصب دستگاه در نظر گرفته اید با ابعاد عملی دستگاه ( مورد نیاز در حین کار ) مقایسه کنید. مطمین شوید که براحتی می توان با دستگاه در محل موردنظر کار کرد.

  7. به دقت لوازم و ابزار موردنیاز کارکرد دستگاه (مانند هوای فشرده، آب، برق، نور و …طبق لیست فروشنده) را بررسی  و از امکان تامین آنها مطمئن شوید. گاه مشتری پس از خرید و نصب دستگاه متوجه می شود که کارایی کامل دستگاه بعلت کمبود یا نبود یکی از لوازم فوق امکان پذیر نیست!

  8. ارزشیابی  زمان و مقدار بازگشت سرمایه ماشین جدید باید قبل از سفارش انجام شود.

  9. میزان هماهنگی ماشین جدید با خط تولید موجود بدقت بررسی شود. باید ماشینی خریداری کنیم که کارایی و سودمندی آن با خط موجود یا تغییرات احتمالی آن امکان پذیر باشد.

  10. زمان لازم برای خرید ماشین جدید را در نظر بگیرید. تعجیل در پروسه خرید باعث عدم بررسی و توجه به موارد مهم می شود.

  11. با ماشین ساز خود برای زمان تحویل واقعی و عملی به توافق برسید.

  12. زمان نصب، راه اندازی و آموزش کافی در نظر بگیرید.

فکر کنید که ماشین ساز و فروشنده شریک شما در تولید است. هدف نهایی همه ماشین سازان خرید لوازم، ساخت، نصب و راه اندازی به موقع و بی دردسر ماشین بسته بندی با حداکثر کارایی مورد انتظار است. با همکاری صمیمانه و ارتباط شفاف با ماشین ساز تجربه خرید ماشین بسته بندی، برای شما لذت بخش و مفید خواهد بود. سفارش شما هدیه ایست به ماشین ساز موفقی که می تواند با راهنمایی و همکاری شما، ماشینی با کیفیت و منطبق بر خواسته های شما، در زمان معین تحویل دهد. تهیه و تنظیم: شرکت آرین کار پک – ناصر توفیقی زواره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *